Två goda gärningar!

Idag har jag fått göra minst två goda gärningar och visst mår man lite bättre efter att ha fått hjälpa någon medmänniska!? Det gör då i alla fulla fall jag, det är då en sak som är säker.
 
Än om det inte är så mycket som jag kan hjälpa till med så ställer jag mer än gärna upp med det jag kan och har tid med i alla fall!

Nu har vi kommit igång!

Nu har jag & Anny äntligen kommit igång med styrketräningen igen. Första passet är nu gjort, eller nja andra för min del och första för Anny, men det känns himla skönt att ha kommit igång igen.

Vi gjorde ett uppehåll med den träningen under sommaren, eftersom man vill vara utomhus istället, där man kan cykla, simma, promenera m.m. Det är bara fantasin som sätter stopp!

Ska vi få städhjälp?!

För en liten stund sedan fick Jimmy ett lite lustigt samtal, ett samtal som man kunde ta för ett aprilskämt om det hade varit april!

Samtalet gick ut på att det var ett företag som ville komma och städa hemma hos oss, de skulle rengöra soffan, sängen och sedan var det något mer de skulle ta men jag minns inte vad det var. Och eftersom Jimmy svarade rätt på en fråga så skulle vi tydligen få något mer städat... Om vi ritade en glad gubbe på ett papper och skrev klockslaget som de skulle komma.

Enda kravet för att de skulle komma hit och städa var att vi var tvungna att vara hemma båda två.

Låter det inte helt otroligt?!

Farstukvist´n

Igår tog jag fram färgskrapan och satte igång med att skrapa färg från våra fönster vid bron. Förhoppningvis hinner man få båda fönstrena skrapade och målade detta år. Skulle även vilja hinna med och ha orken till att måla om väggarna (och taket), så att den gamla fula gula färgen blir ett minne blott!








Så här ser fönstret ut som är totalt obörjat på.





Visst ser du ut som att det är dags för lite ny färg?!

Kökshandduk - Paradhandduk

I födelsedagspresent fick jag kökshanddukar och på en av dessa så var det ett sockerkaks recept. Eftersom jag/vi har så många kökshanddukar och bara en paradhandduk beslutade jag mig för att göra om den till en paradhandduk helt enkelt. Och den utan text får forsätta att vara en vanlig hedelig kökshanduk så länge.

Så här blev resultatet i alla fulla fall!




Klippte bara ut en tygremsa av ett annat tyg och sydde fast med två raksömmar. Och vips så var det klart, bara att trä på handduken på pinnen!

Skönt!




Dagen har bjudet på solsken & lite värme, het underbart!

Strax före 12.00 bestämde jag mig för att släppa taget om allt som fanns hemma att göra, sen tog jag mig en cykeltur och var ute i ca 3 timmar. Kändes som att det behövdes efter allt regn och de gråa, trista vädret som varit.

I positiv bemärkelse!

Dagen har bjudit på många intryck och en hel del ny information, som har fått tankar & funderingar i rullning. Inte i någon negativ bemärkelse, utan mer mot det positiva.

Vet inte riktigt hur jag ska stänga av tankeverksamheten så att jag kan somna, tror dock att jag snart ska göra ett nytt försök. Efter att ha fått skriva av mig lite, både här och i min privata dagbok.

Så jag passar på att önska er en riktigt god natt!

Sjukgymnastik!

ÄNTLIGEN, har vi kommit igång med först sjukgymnastiken igen!

Idag gick vi mest igenom övningarna som sjukgymnasten plockat fram, vi testade vilka vikter som är lämpliga att börja med och lämpligt antal upprepningar.

Programmet som sjukgymnasten satt ihop känner jag mig riktigt nöjd med, det känns både roligt och som en lagom stor utmaning. Så nu är det bara TUTA & KÖRA!

Vissa ställen är guld värd!



Det finns några få ställen där jag verkligen kan låta tankarna & funderingarna flyga fritt, utan att vara rädd för att de ta över. Det är skogen, bilen och vatten.

När man är ute i det fria så känns det ibland som att tankarna och funderingarna bara flyger sin väg, man kan släppa dem för en stund. Det känns genast mycket lättare efteråt i alla fall, än om dessa kan återvända vid ett senare tillfälle.

En massa gott!


Det känns som att vi bara har ätit en massa gott i helgen, i lördags invigde vi våffejärnet som jag fick i present och i går blev vi bjudna till svärmor på palt´n (även så kallade kamsern här).

Och utöver detta har det ätits en hel del torkat renkött, rökt fläsk & saltfläsk.

Som jag har längtat efter våfflor med hjortronsylt och grädde, men har inte haft något riktigt våffeljärn för att göra det. Har bara haft en mini mini järn, så det har inte ens varit värt att ta fram det. Det järnet passar nog mest som prydnad, annars får man nog grädda ihjäl sig för att ens bli halv mätt.

Fyndade!

Jag gjorde ju ett par riktiga kap under Åsele marknad!


Denna jacka för 150 spänn och ...


dessa skor, även de för 150 spänn.

Kan inte annat än säga att jag än så länge är kanon nöjd med köpet!

Annars blev det bara köpt så som torkat renkött, saltfläsk, rökt fläsk och en massa olika korvar. Detta måste jag nästa jämnt köpa så fort vi är på någon marknad eller liknande...

Här händer...

Här händer det inte allt för mycket, det blev en tyngre kväll & natt än väntat. Och jag som tyckte det såg så lovande ut igår. Kände mig bättre både under morgonen, förmiddagen och eftermiddagen men sedan small det bara till medans jag låg på soffan. Skriken kom av sig själv och Jimmy släppte allt han hade i händerna för att komma inrusandes till tvrummet för att se vad som hände. Till hans stora besvikelse kunde han inte göra något för mig, förutom att finnas bredvid mig. Det kan inte vara så lätt för honom jämnt heller att stå & se på, utan att kunna göra något!

Och själv slåss jag mest mot mitt samvete.
Får ett sådant dåligt samvete när jag inte klarar av att göra vissa grejor eller hjälpa till när det är mycket att göra. Detta är en av sakerna jag måste jobba med för att leva så gott som jag kan. Annars kommer mitt samvete att äta upp mig!

Bjuder på ett par bilder ikväll!

Tänkte bjuda på några bilder så här under kvälls kvisten, orkar tyvärr inte skriva så mycket men ni får i alla fall något att titta på!


Detta är ett kort från byn, alltså från "den gamla byn". Tycker att bilden är så otroligt vackert, njuter varje gång när jag tittar på den!


Här är vi på väg på sursströmmingskalas hos Erik, själv var jag lite dålig på att gå efter att ha sparkat in foten i en husvagn tidigare under sommaren. Så jag hade turen att få åka denna lyxiga lemosinen!
 

3 st bönor som växer en hel del och som betyder väldigt mycket.


Här har vi ännu en person som betyder en hel del...

Jag vet...

Jag har sagt det förut, men sjukgymnaster är helt underbara!

Av dem möts man med respekt, där är det inga sura miner inte. Och ingenting verkar vara omöjligt, de försöker att hjälpa en på alla de sätt de kan komma på (ev. med lite hjälp av patienten ibland).

Än hur mycket jag tänker efter, så kan jag INTE minnas att jag haft en enda sjukgymnast som varit sur, tvär, eller omöjlig. Kanske har jag haft tur?

Annat är det med läkare, där räcker då inte ens en hand till för att räkna läkare som har varit otrevliga, respektlösa, omöjliga, rent ut sagt otrevliga eller läkare som inte ens har lyssnat. Men visst, vi ska ABSOLUT INTE glömma bort att det finns läkare som är helt underbara också! För det finns... Än om de är mer sällsynta...


Sockar i kylen!

Blev så full i skratt när Jimmy kom in i sovrummet i morse och bad mig känna på ett par sockar, som var rätt så kalla. Sen så informerade han mig om att han hade hittat dem (mina sockar) i kylen. Hmm, ja må då säga att det var tur att det var rena sockar och inte skitiga!

Mest troligtvis har jag lagt dem där igår, när jag höll på att lägga fram kläder tills idag och hämtade en snusdosa i samma veva.

Sjukgymnast!

Puh, äntligen en ny dag! Förhoppningsvis blir den mindre smärtsam, än om det bara vore en liten aning så vore det så himla underbart. Går här och väntar på att det ska vända, vända till en bättre period.

Idag ska jag i alla fulla fall till sjukgymnasten, måste hämta fler hjälpmedel men även prata med honom. Dels om TENS och dels om att rygg & nacke har blivit sämre, sen får man se om han har några tips och om han kan hjälpa mig med ännu mera träning.

Jag måste helt enkelt försöka bli lite bättre tills den 10 augusti, då jag har något som är på gång. Men vad det är, är dock en hemlis än så länge!

Gnuggat geniknölarna!

Idag har jag haft lite att stå i, fick ett samtal under förmiddagen. Efter samtalet var det bara att starta upp tryckeriet och försöka få ihop ett par provtryck, vilket blev lite klurigt denna gång. Men inte ger jag upp för det!

Tycker det kan vara ganska kul att få gnugga geniknölarna emellanåt, allt ska inte gå som en dans på rosor! Jag tycker verkligen om när jag får använda huvudet för att få ihop något, vissa gånger lyckas jag medans det går mindre bra andra gånger. Men det är som för de flesta...

Till slut lyckades jag i alla fall få ihop en par provtryck, som jag precis har skickat iväg. Ska bli spännande att få höra vad de tycker och om det blir någon beställning!

Märtne´n 2009 -Lördag kväll

Lördags kvällen blev lugn för våran del, först var vi ut på campingen där vi blev bjudna på middag. Sen blev det ett besök hos mormor & morfar och på hem vägen ick vi in hos Tommy & Anki.






Kåpan i "lustiga huset"  rasade ner så jag & ´n Mattias höll på att flyga upp i taket.


En bild på vajern som lossnade...


Nej då, ni behöver inte vara oroliga. Emma var inte full, hon njuter bara av en korv & sällskapet!

En helt perfekt avslutning på marknads helgen!

Märtne´n 2009 -Skotertävlingen, Lördag
























Märtne´n 2009 -Trillen på Fredags kvällen

Ni får ursäkta den dåliga kvaliten på bilderna. Men jag vågar nog lova att det säkert var en hel drös som såg så här suddigt under den kvällen, så vi får väll se bilderna genom deras ögon!


Här lyssnar vi till Larz Kristerz, som spelade riktigt länge (ca 1,5 timme). Annars tycker jag de som uppträdder inte mer än hinner komma upp på scen förrän de ska ner igen.




Det kommer...

Det kommer mera bilder, dock inte idag.
Vi får se om jag orkar lägga upp ett gäng imorgon!

Åsele Marknad 2009 - Fredag

De två översta bilderna är från natten mot fredagen. Vi gjorde ett besök på öltältet under torsdagskvällen, men efter att jag gjorde en liten upptäckt där som inte var så himla positiv för min del, så pös vi iväg till campingen illa kvickt.  




Och här kommer några bilder från fredagen, alla är tagna på campingen. Tyvärr var inte den ena fotografen så pigg, så det blev inte så många bilder.


Som tur var fick jag låna mig en säng i svärmors husvagn, när inte kroppen ville vara med.










Anny i sin nya tröjan, som hon fick av mig & Jimmy.




Märtne´n 2009 -Torsdag



















Mini semester

I helgen var det märtne´n i Åsele, vi åkte dit i torsdags och kom hem igår under eftermiddagen. Det har blivit ett par intensiva dagar, med mycket sällskap och mycket mat.

Men himla så skönt det var att få komma hem, borta bra men hemma bäst!

P.S Lägger in några bilder under dagen...

Känns en aningen surt!

Jag gjorde nog rätt val som inte åkte iväg på min mini semester idag, än om det känns en aningens surt just nu när man vet vad de andra roar sig med i skrivandets stund. Men det är inte något att göra något åt, ibland måste man inse sina begränsningar. Och förhoppningsvis blir kroppen lite piggare tills nästa chans kommer!

Den första är alltid värst!

Den första räkningen, om man har skaffat t.ex. ett nytt abonnemang är alltid värst, när man inte riktigt vet vad det hamnar på i slut änden och vad alla tjänster innebär och går på. Antingen kan man få en stor chock eller en stor överraskning, antingen tar räkningen "kål" på en eller så är den som en fis i rymden (på knappt någonting alls).

Till min stora glädje!



Till min stora glädje har solen visat sig en hel del idag. Så under förmiddagen tog jag mig en liten längre cykeltur, tänkte att det var bäst passa på medans svärmor var hemma så att jag kunde lägga mig & vila där ett tag innan jag forsatte min färd hemåt.

Har tyvärr inte återhämtat mig från den senaste av mina sämre perioder, för det andra så har den inte gett med sig än. Än om det har blivit en aningen bättre.

Men som jag sagt tidigare, så tror jag inte att det blir bättre bara för att man slutar röra sig när det gör ont! Det är bara att vara envis och kämpa på helt enkelt, än om det kan kännas svårt vissa stunder.

Alla väder

Börjar bli lite less på det grå vädret vi har, tycker man blir allmänt trött & slö. Åskan har också hållit igång med jämna mellanrum. Kan vara lite mysigt att få ligga inne framför elden och lyssna till åskan som mullrar & regnet som smattrar mot rutorna. Alla väder har sin tjusning!

Sommarbilder

Jag bjuder på några sommarbilder från förra året.






En bild från baksidan av huset när vi precis hade köpt huset, lite vild vuxet.








Nya dag!

Och nya tag....
Jimmy har åtegått till jobbet, kändes en aningen tomt i sängen på morgon kvisten och jag fick fundera både en & två gånger vart han hade tagit vägen. Innan jag kom på att han hade lämnat mig och åkt in till stan för att tillbringa dagen på jobbet.

Så jag har haft hela dagen för mig själv, bara fått göra det jag själv vill utan att anpassa & ta hänsyn till min kära sambo. Men inte vet jag om jag kan påstå att det var vad jag ville just idag, hade varit skönt om han hade funnits vid min sida även idag. Han hade kunnat hjälpa mig med kläderna (tex denna förbaskade bh som jag vill få av mig NU), ventilera några tankar & funderingar och vi hade kunnat vara tillsammans i hemmets lugna vrå!




Helgen i bilder!

Tänkte bjuda på några bilder från helgen, men vi börjar väll med födelsedagen.


Mina kära sambo serverade frukost i sängen, vilket lyx. Redan på morgonkvisten var de fleras stycken som skickade & gratulera, så här sms:as det för fulla mugga.


En fin dekoration i trä var det på paketet jag fick av sambon.


Men innehållet var inte heller så dumt!


Sen fick jag ett par samtal.


Och här har vi den "fula" tårtan, blev så missnöjd som man kan bli. Hade varken insperationen eller orken till att göra den egentligen.


Fick denna blomma som var både vacker och lite annorlunda, av Siv & Rolf.


Fick även denna blomma...


Här kollar vi in en hemmagjord film.


Här pratas det gamla minnen, vi fick i alla fall skratt gott även om en del saker är lite pinsamma.


Senare under kvällen tändes grillen igen och det grillades på det ena & det andra.

Hade en riktigt trevlig födelsedag med många trevliga gäster! Kan inte riktigt förstå att det var så många som komme. Och alla presenter som jag fick, är jag värd allt detta?!

Men jag fick mig ett par rejäla överraskningar i alla fall, kan inte annat än säga att jag blev både glad och rörd!

TUSEN TACK, för besöken och alla presenter! Ingen nämnd, ingen glömd...



Och på lördagen fick vi ännu mer besök som sagt var.


Här har vi två tjejer som jag tror uppskattade kakfatet...

Upp & ner, bak & fram

Nu har det varit ett lite kortare uppehåll med bloggandet, har varken haft tiden eller orken.

I fredags fyllde jag år så då var det fullt upp, sen var det en fruktansvärd natt. En natt med fruktansvärda smärtor i kroppen, tror det blev för mycket för kroppen under fredagen helt enkelt. För mycket stillasittande, för lite variation och för lite vila. Det är inte alltid lätt att få ihop det när man även vill vara social med gästerna som hälsar på.

På lördags morgonen frågade sambon om han skulle ringa efter ambulansen eftersom smärtorna inte gått över och jag fortfarande låg & skrek/kvire, men det gick jag inte med på. Till saken hör att jag inte brukar leva om så mycket när jag har ont, utan då måste det göra riktigt ont. Så jag skulle tro att det var därför han blev lite mer orolig än vanligt. Men det gick vägen med ett antal tabletter och mycket vila!

Och senare under lördags eftermiddagen så fick jag främmande av en hel drös, mamma med familj, brorsbarnen & syrrans fräs´n kom.

Sen blev det helt enkelt en tidig kväll eftersom det inte blev någon sömn för någon av oss natten till igår.

Hembesök


Fick ett hembesök av arbetsterapeuten idag, tanken var att följa upp hur vardagen fungerar med hjälp av hjälpmedlen som jag fått/köpt.

  
Helt klart att det underlättar vardagen, än om det inte tar bort smärtan så gör dessa medel att jag kan göra en del saker som jag annars inte hade klarat av! Det underlättar inte bara för mig, utan även för min sambo som annars får betydligt mer ansvar för hushållsarbete med mera...

  
Tog även upp mitt dilemma med att jag känner mig så beroende av andra när jag inte kan ta upp saker från golvet när de är de sämre dagarna. T.ex när jag har tappat medicinkartan (eller något annat som jag behöver) på golvet. Vissa saker kan ju bara få ligga tills någon annan kan plocka upp dem, medans jag verkligen behöver vissa på momangen. Hon skulle hjälpa mig med att lösa detta lilla problem genom att ge mig en grepptång, så visst finns hjälpen att få bara man inser sitt eget behov och inte skäms så att man vågar be om hjälp!

Kan bara säga att hjälpmedlen är guld värd!




Städtips!

Här har det städats för fulla muggar idag, tyvärr har mannen i huset fått stå för det mesta idag. Men jag har gjort så gott jag kunnat och åtminstonde bidragit med en del.

På våra sängbord har vi två stycken lampor med lampskärmar i tyg som brukar bli rätt så dammiga, dammet är inte allt för lätt att torka bort från dem. Så idag kom jag på idén att ta en sån här klärulle (eller vad de nu heter) som man bla kan ta bort katt-/hundhår med och vips vad enkelt det blev att få bort dammet!

Ensamhet!

Ensamheten kan vara så otroligt härlig emellanåt, medans den är en ren pina andra gånger!

Mannen i huset är för tillfället ute med några arbetskamrater, de skulle grilla så jag dumpade han i stan tidigare idag. Skulle tro att han snart är hemma igen, men ack så skönt det ha varit att få vara ensammen dessa timmar som jag fått idag.

Det var välbehövligt, det känns som att jag har fått lite tid att landa och smälta en del grejor.


14 & 13 års kalas




Ett stort GRATTIS till Emma som fyller 14 år idag!
Jag hoppas att du haft en trevlig dag, med trevligt sällskap & gott fika. 

  
Ett stort GRATTIS till Therese som fyller 13 år idag!








Ris & Ros!


  

Idag gjorde jag ett besök på arbetsförmedlingen i Ö-vik för att få en underskrift på ett papper, till min stora förvåning möttes jag med ett vänligt & artigt bemötande av en äldre herre. Alltid lika tevligt! För en gång skulle kändes det bra att både komma dit & gå därifrån, man ska aldrig sluta att förvånas!

I vanliga fall brukar jag gruva mig riktigt länge för att besöka dem efter som jag har blivit så otrevligt & dåligt bemött, både en & två gånger. Så dagens händelse hör till ovanligheterna med andra ord. Inte ett ont ord sagt om min handläggare eller arbetsterapeuterna jag haft kontakt med, av dem har man alltid blivit respekterad och bemött på ett bra sätt.



  
När jag kom hem idag så fann jag ännu ett brev från försäkringskassan i brevlådan. Kände direkt hur hornen började växa fram i pannan, de har skickat väldigt många brev på senaste tiden. De verka inte veta vad telefoner är för något, ibland undrar man varför det skickat ett brev istället för att lyfta luren. Det skulle både gå betydligt fortare för dem att få ett svar och det skulle absolut vara bättre för miljön, men det finns nog helt enkelt ingen tanke bakom det hela.

Hur som helst så började jag åter igen att fundera varför man ska vara ärlig?! Går nu miste om en hel del pengar för att jag missade att sjukanmäla mig till dem på min första "sjukdag", men fyllde i det på blanketten för ersättningen.  Fy bubblan vad jag ångrar mig att jag fyllde i de dagar jag var sjuk på papperet, det har bara strulat!

Nej, tycker det är helt fel att man måste ringa till 3 ställen (arbetsförmedlingen, försäkringskassan & praktikplatsen) när man är sjuk! Är jag hemma för att jag är sjuk så är jag oftast inte så pigg så att jag orkar sitta i telefonen hela förmiddagen, vilket det oftast gör när man ska sitta i alla telefonköer som är nuförtiden.







Vilken härlig dag!


 
 

I natt kom äntligen regnet som vi har gått och väntat på, hittils har det kommit 30 mm. Så det är inte illa pinkat!

En alldeles perfekt dag för att vara inomhus och pyssla på, hyllan på vinden har äntligen satts ihop och kontoret har blivit en aningen om gjord. Så förhoppningsvis har vi snart fått ordning uppe på vinden, vilket även leder till att vi får bort en del annat rat från nedervåningen. Ska bli så skönt när det är färdigt!








Bilder från helgen

Orkar inte skriva så mycket, hade däremot tänkt bjuda på ett par bilder från helgen.






En lite fjäril som sug ut att trivas på den ny målade väggen.


Nu har vi äntligen målat baksidan av huset också, känns helt underbart. Så nu är det egentligen inte alltför mycket kvar, och mest troligtvis så skiter vi i det mesta som är kvar tills eventuellt nästa år.

Och i övrigt så har vi fortfarande inte sett till regnet, bara lite skvitter som inte duger något till...

Vad har jag gett mig in på?

Ja det kan man ju fråga sig...

Vissa stunder känns allt så fel!
Och andra stunder känns det rätt så bra än om det inte är helt underbart, medans det andra stunder känns helt rätt!

Jag blir helt enkelt rastlös, ledsen, besviken & arg...

Det var ingen dålig bytesaffär!

Idag hade jag, eller vi turen att få 2 påsar med nybakta bullar och en påse med hembakat matbröd av Anny & svärmor som tack för att de fick låna lite kanel. Det satt inte så dumt kan jag säga, orkar tyvärr inte göra bullar själv när man måste röra ihop degen för hand.  Måste skaffa mig en hushållsassisten när ekonomin tillåter!


Vad har dagen att erbjuda?

Hade hoppats på att denna dag skulle bli bättre, i alla fall när det gäller smärtorna i nacken och ryggen som har hållit i sig ett antal dagar nu... Men ické som nické... Det kostar att ligga på topp!

Så även denna dag lär väll bli lång, med lite göra nu & då och mycket vila. Förhoppningsvis slipper jag ta mina dunder tabletter idag, skulle vara så skönt att slippa.

Skulle ha försöka fått lite mer målat på huset, tryckt lite servetter & fått undan lite tvätt som ska strykas. Allt har hamnat på en enda stor hög medans vi har haft det vackra vädret, ja förutom målningen som vi har hållit på med. Men vi får väll se hur det går med den saken!

Omställning

Vilken omställning det blev när älsklingen fick semester, både på gott & ont!

Här har man varit van att gå hemma själv, styra & ställa som man velat under dagen. Och nu helt plötsligt har man en till att ta/visa hänsyn till, det är minsann inte det lättaste att ändra vanorna/rutinerna!

Det har varit ett par jobbiga dagar/kvällar, kunde inte hålla inne med mitt taskiga humör längre. Vi har gått varandra på nerverna både en & två gånger.
 
Och mitt tålamod & humör har då verkligen inte varit det bästa sedan midsommar, så det har säkert påverkat en hel del. Än fast det inte är han som ligger bakom det så är det tyvärr han som har fått ta en hel del skit för det. Har helt enkelt inte stått ut med lika mycket som jag skulle gjort i vanliga fall.  

Men under dessa veckor som min kära sambo har haft semester så har jag kommit fram till hur viktigt det verkligen är att jag får egen tid! Tid för att tänka, reflektera, smälta & bara vara...


Målning

Nu har vi äntligen börjat med första varvet på sista helväggen, sen får vi väll se om det blir ett varv till eller inte. Vi har inte riktigt bestämt oss än.

Sen är det bara en liten bit längst upp på kortsidorna kvar, men där för vi se om vi bara målar på "slaggsidan" en gång till & låter det andra vara kvar till nästa år.





Idag när vi var och handlade mer färg så kom vi fram till att det var tur att vi målade det mesta i fjol, för fy bubblan vad de hade höjt priset! Ja, ibland ska man ha lite flyt också...

Regn?

Idag är det en lite svalare dag, så nu tror jag att det är mannen i huset som njuter allra, allra mest av oss två. Men inte klagar jag för de, skulle jag frysa så är det bara att gå in och upp på övervåningen där vi har +26 grader!

Nu ser det även ut som att vi kanske kan få lite regn, det skulle nog inte sitta helt fel det heller. Skulle verkligen behövas!

Jag njuter av värmen!

Ännu en vacker & varm dag är här, men vart har regnet tagit vägen!? Som jag skrev igår så trivs jag med värmen, men nog skulle det behövas lite regn.

Har en hel del som skulle behöva göras inomhus men jag avvaktar tills det blir sämre väder. Det är pappersarbete, servettbeställningar, husfix & hushållsarbete som har blivit lagt på hög.

Det känns inte speciellt lockande att vara inne när vi har fått denna värme och för det andra så är det rakt hemskt att vistas på övervåningen, där det är ca 30 grader. Därav anledningen att jag inte är så speciellt sugen på att starta tryckeriet, det får bli en annan dag.

Saknar ni vintern?



Denna dag känns rätt så avlägsen, trots att det inte är allt för länge sedan kortet är taget. Kortet är tagit i början på april eller om det var i mitten på april, skit samma... Saknar ni vintern & kylan?

Själv trivs jag som fisken i vattnet just nu, speciellt nu när man börjar vänja sig med värmen!
Det är så skönt att slippa klä på sig en massa kläder bara för att gå ut en liten stund och det bästa utav allt är att min kropp blir som förbytt, det värker helt enkelt mindre i den. Kan det bli bättre? Man kanske skulle ha flyttat utomlands under vinterhalvåret, tål att tänkas på i alla fall...

Ja må hon leva, ja må hon lev




ETT STORT GRATTIS på 18-års dagen Emmma, nu är det snart bara att tuta & köra!

Hoppas du haft en trevlig dag, med många fina presenter och trevligt sällskap...

RSS 2.0