Arbetsglädje önskas!

Nu har jag ett par dagars ledigt framför mig, det ska bli fruktansvärt skönt. Förhoppningsvis infinner sig arbetsglädjen efter nyår igen, denna höst har varit tuff. Så nu hoppas jag att lite vila ska göra susen, så att fröken får nya krafter!

Förlovningspresent

I helgen när vi var hemöver, så fick vi en mycket fin sockerskål i tenn av mor med familj. Den får har nu fått sig en hedersplats.

Tyvärr var det dock svårt att få någon rättvis & fin bild...



Tusen tack, än en gång!


2011-12-09, Förlovning

I fredags, 9/12 -11, förlovade vi oss.




Ringen består av både vitt & rött guld.





I går fick jag en mycket fin blombukett av svärmor och min svägerska, för att jag förlovat mig med sonen/brodern.



Visst är det alltid lika kul att få blommor, men denna bukett var speciellt rolig eftersom jag sneglat väldigt länge på den själv. Men blivit lite snål...


Tyvärr så ska man ju inte få vara nöjd speciellt länge...
I fredags när vi satt tillsammans med Anny och hennes kille på IL ROMANOS och åt, så upptäckte vi att det står fel årtal i min ring. Det står -12 i stället för -11, men i min kära sambos ring står det rätt. Men det ska de min sann få rätta till, det är väll klart vi måste ha rätt årtal eller?


Stötas och blötas!


Just nu är det väldigt mycket på jobbet, håller nästan på att bli tokig. Det har helt enkelt blivit för mycket...

Det tar så himla mycket energi och kraft när folk ska lägga sig i nästan precis allt som de inte har något att göra med. Men även när det ska ska diskuteras samma sak fram och tillbaks, det räcker inte med att man tagit ett beslut utan då ska det fattas beslut på beslut.


Ja, det är fler bitar med i bilden men jag tänkte inte gå in på allt här. Det är rakt så att jag haft ut i magen av jobbet (speciellt när jag ska jobba), har även haft/har drastiska tankar på ett par åtgärder men vi får avvakta och se hur det blir. Jag försöker sansa mig, så att jag inte tar några för hastade beslut.

Suger musten ur en!

Trött, tröttare, trötttast...
Vet knappt vart jag ska ta vägen, är alldeles slutkörd. Men det är nu inte så konstigt med tanke på att det inte blivit mycket sömn de senaste veckorna, samt situationen på jobbet som suger musten ur en!

Tack och lov så är det äntligen helg!

RSS 2.0