Typiskt!





Vilken natt och dag!
Hade så fruktansvärt ont i natt och i förmiddags så att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, kände som att jag skulle kunna göra vad som helst bara för att bli av med det.

Och givetvis så är det en sådan dag man har klipp tid. Efter många om och men så lyckades jag komma fram till apoteket, fick lite info så jag bestämde mig för att snabbast möjligast hämta ut medicinen. Försökte få kontakt med frissan för att höra om det skulle vara möjligt att få komma några minuter senare, fick tyvärr inget svar. Så det fick bli klippning först och tabletter därefter. Har man klarat sig till dess, så gav jag mig den på att jag skulle fixa att bita ihop under klippningen också.


Väl hemma så var det bara att byta om för att åka till stan med sambon, tänkte passa på att göra bort ett par ärenden innan min semester drar igång. Vi fick mycket för pengarna idag, bland annat en hel del god mat för en billig penning. Parasoll, parasollfot, bord, 6 stolar, kattsäng och sen fick jag ett par jätte fina hörhängen av sambon i förtidig födelsedagspresent. Bild kommer senare.

Och dagen avslutades med en kanon kväll...
Åkte upp till stugan en sväng för att kolla upp och fixa en del saker, har pysslat på i garaget, lekt med katten och kört fyrhjuling. Insåg dock att jag måste nog öva mer på att backa med kärra, skam den som ger sig. Jag ska min sann bli bättre, det är bara så!


En kanoners överaskning

Igår fick vi fin främmande, blev riktigt överraskad. Det var moster och mormor som var ute och åkte, hade tänkt visa presenterna (förtidig födelsedagspresent) som jag fick av dem... Men nu verkar det vara något vajsing med datorn, det går inte att få fram något. Vi får väll ta det en  annan dag, en annan gång.


Midsommarafton

/Då var ännu en midsommarafton förbi, för min del var det ganska så lugnt. Större delen av dagen/kvällen var vi
ensamma, ganska lugnt och skönt med andra ord.


Middagen fick bli tillagad på "grillen".


Här har vi gårdagens grillmästare.


Och den evige och ofrivillige arbetsledaren...



Den vackra utsikten.





Senare under kvällen bestämde vi oss för att gå till de närmaste grannarna en sväng, men själv gjorde jag en tidig kväll. Blir så fruktansvärt trött och slut på.


Glad midsommar!

Har precis vilat ner den goa maten, blev grillat med potatissallad och tillsammans med trevligt sällskap. Jag och min kära sambo firar midsommar för oss själva i år och det känns riktigt lugnt och skönt faktiskt, hoppas att jag på detta sätt hinner ladda upp batterierna inför arbetsveckan som kommer.



På måndag blir det till att stiga upp tidigt, för att börja jobba senast klockan sju. Ska iväg på magnetröntgen av igen, ska vara där klockan 13.00 så då försvinner ju hela eftermiddagen. Och inte känns det som att jag bara kan ta ut timmarna i komp och låta det vara så. För jag har alldeles för mycket kvar som skulle varit gjort innan jag går på semester.

Till sist vill jag bara önska er alla en riktigt trevlig midsommar!


Får jag lov att presentera

Våran lill-kille, han har inte flyttat in ännu men nu är det inte länge kvar tills han ska byta bo.


Rabalder




Vi är ute och åker bil, tänkte att han skulle få vänja sig medans han är liten. Det är ju både lättsamt och smidigt om han klarar av det.


Mitt paradis



Hade tänkt bjuda på ett par bilder från stugan, mitt paradis. Där kan jag ladda upp mina batterier, sådana platser behöver då jag i livet.

















I våras tapetserad vi en vägg som endast var en träskiva, vilket varken var snyggt eller mysigt. Blev ganska nöjd med resultatet. 



Kanske kommer fler bilder snart...


En långhårig tant & en hårlös tant

Oj, jag ser att läsar statistiken ökat ganska bra. Är det för att jag inte riktigt hinner med att uppdatera numera?

Bara för det tror jag att jag ska visa en gammal bild som jag lyckades hitta från midsommar 2008.


 

Eller två...



Där var jag min sann lång hårig, om jag inte minns helt fel, så är det där någon gånger efter en av alla gånger som jag tappat håret. Jag vågade helt enkelt inte klippa av mig det i rädsla för att tappa håret igen, men med facit i hand så gjorde jag det ändå ett flertal gånger efter dessa bilder.




Ett kort från samma år om jag inte minns fel, här hade jag inte mycket hår men var nästan lika glad ändå :-)

Man får säga vad man vill, men visst gör håret en hel del med ens utseende? De gånger jag har tappat det har jag knappt känt igen mig själv, men efter ett tag då är det som att man vänjer sig och accepterar det till en viss del!


De tysta

Har haft fullt upp den senaste tiden, därav tystnade här på sidan. Egentligen har jag en hel del bilder att visa er men jag har varken orken eller tiden för tillfället.

Har påbörjat en ny kurs som egentligen började den 30/5 -11, men jag tappade bort en vecka eftersom jag klantade till det. Hade fått för mig att den skulle börja i måndags, så det känns riktigt stressigt för nästa vecka är sista kursveckan och jag ligger rejält efter.

Sedan har jag varit upp till Åsele/Vilhelmina på en hel del studentfirande, åkte i torsdagskväll och kom hem på lördagskvällen. Så nu finns det inte så mycket mer tid och ork...


Firar!



Har precis öppnat en kall alkoholfri pilsner för att fira, fick precis reda på att jag fick VG både på slutprovet och kursen!

Känner mig riktigt glad, nöjd och stolt över mig själv. Trodde absolut inte på mer än G, om jag ens skulle klara det med tanke på de förutsättningar som varit.


Vårruset 2011

I tisdags eftermiddag var vi ett glatt gäng ifrån jobbet som gav oss iväg, tyvärr var det en som inte kunde följa med pga av en tråkigt händelse så då fick skolans gamla kamrer hoppa in. Det blev 2 stycken som jobbade tidigare på skolan som fick följa med, kul med annat folk också.




Det blev en riktigt tuff dag, men känner mig ganska stolt och nöjd med att jag faktiskt lyckades ta mig både till Umeå och runt banan som var 5 km.

Kan väll säga som så att det hade aldrig gått om jag inte fått vara ledig två dagar efteråt, hade inte ens tagit mig till jobbet annars. Men det kändes fruktansvärt roligt att få göra något annat och umgås med lite folk! Det här kan jag leva länge på...


RSS 2.0