Känns så tråkigt!

Jag tog mig i väg till Byggdegår´n, men det blev en tidig kväll för min del. Åkte hem strax före 21.00 någon gång, de hade knappt hunnit komma någé folk. Jag satt i insläppet och kände när de kom lite folk att varken mitt huvud eller min kropp orkade mer, så då bestämde jag mig för att ge mig av på engång. Varför plåga sig mer än nödvändigt?!

Så det blev inte så mycket av min "pubkväll"...


Snöslask & regn!


Detta är dagens skitväder, snöslask och en evigt regnande.

Redan innan jag steg upp och tittade ut så kände jag vad det var för skitväder, det blev endast som en bekräftelse på de signaler kroppen hade sänt till mig.

Har en riktigt skitdag när det gäller värken/smärtan i kroppen, det bådar inte gott inför kvällen när jag egentligen ska vara med att arrangera pubben i Kubbe/Norrflärke byggdegård. Ska bli spännande att se om jag tar mig dit överhuvudtaget!


Det var länge sedan jag kände...

Det var riktigt länge sedan jag kände någon glädje när jag åkte till jobbet eller medans jag jobbade, men denna vecka har känts riktigt bra. Har känt en enorm glädje denna vecka, idag ville jag inte ens gå hem när det var dax.

Än fast jag haft rätt så ont denna vecka och ett par riktigt tuffa nätter som bidragit till lite sömn så har jag varit på förvånandsvärt bra humör. Det har som blivit en helt annan stämning på jobbet, det känns harmoniskt på något vis. Och numer händer det saker och jag behöver inte vara som en hök, kolla allt som inte blivit gjort & det som blivit gjort osv. Ja ni förstår säkert vad jag menar... 


Halloween-servetter

Den senaste tiden har jag ägnat mig åt att trycka upp ett gäng halloween-servetter, med pumpa tryck på svarta och orangea servetter. Så jag tänkte passa på att visa hur de ser ut.


Jag har vikit servetter som en ficka för att vi ska kunna stoppa i besticken i dem.


Plågoandarnas natt!

Fy bubblans vilken natt, den har verkligen gått i plågornas tecken. Vid 2-tiden var jag tvungen att väcka gubben, vilket man inte direkt har lust med när han har en förmåga att bli på lite dåligt humör innan han inser vad det gäller. Så då var det bara för honom att kliva upp och servera mig ett par tabletter på silverfat eller inte på silverfat men med ett glas vatten i alla fall.

Tänk er vad de närstående till sjuka människor egentligen går igenom, det är inte det lättaste "jobbet" de har heller. Men det är oftast den sjuke som omgivningen kommer ihåg och de närmaste glöms bort än fast de är guld värd!

Själv, så skulle jag inte klara mig så pass bra som jag gör idag om det inte hade varit för min kära sambo, som är en klippa!


Verkligen på tiden!

Denna arbetsdag har gått riktigt bra med tanke på förutsättningarna som fanns, så det känns skönt. "Värmeplåstret", stödkragen och tabletterna gjorde tack & lov så att jag fixade denna arbetsdag och i morgon är det ledig dag. Så det kan väll inte komma mer lägligt!

Minns inte riktigt om jag har berättat för er att förändringen som jag gått & väntat på på jobbet har äntligen blivit av! Och det var då verkligen på tiden, så förhoppningsvis kommer det att fungera bättre bara vi kommer in i rutinerna.


Bilder


25/10 -2010


26/10 -2010


Tillbaks till brottsplatsen

Kändes ganska skönt att vara tillbaks på jobbet idag, trots förändringen vi står inför. Men den är nog till min fördel, det kan mest troligtvis inte bli värre än det varit iaf!


Än vad man gör så blir det fel!

Det är inte det lättaste att veta hur man ska bära sig åt alla gånger... Får man ingenting gjort mår man dåligt över det, gör man lite (lite för mycket, vilket inte är det lättaste att veta förrän det är försent) så blir det inte så roligt heller.

Som denna kväll, har man fått kräkas en hel del. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, men tack och lov för att tabletterna tagit bort den värsta smärtan!


Efterverkningarna börjar synas!



Vi har det nästan lika fint idag som igår, dock inte lika mycket snö. Men solen skiner, så jag tror att jag måste försöka pressa in en promena i dagens schema.

Vi började dagen med gemensam frukost, vilket inte är allt för vanligt i detta hus när vi har olika dyngsrytmer. Men eftersom det brukar vara trevlig att äta en gemensam frukost så brukar vi kompromissa ibland, annars hinner vi som aldrig se varandra.

Efter frukosten försvann gubben ut, någé skogsarbete som skulle göras. Själv satte jag igång med att planera om lite blommor som var i stort behov av att behöva sättas om, skönt att det äntligen är gjort.

Sen vara tanken att jag skulle slutföra servetterna inför pubben, men upptäckte till min stora fasa att jag inte hade något silver folie hemma. Är det inte leverantörerna som ställer till det så är det en själv, måste ha beställt fel förra gången. Så det märks klart och tydligt att man haft alldeles för mycket ett tag.

Så det var bara till att kasta sig på telefonen och beställa folie, så nu hoppas jag att jag får det under tisdagen!


Lördag kväll

Lördag kväll, sitter och försöker knåpa ihop någon slags affisch för visningen av servetter. Men ack så svårt det kan vara att komma på något vettigt och att formulera sig!

Så jag håller väll mest på att försöka locka fram mina kreativa sida, jag vet att den finns och att jag kan få till det bara jag vill. Men det är som att rätta stämningen inte har infunnit sig...


Härligt väder!

Lördagen, backen är vit och solen skiner.
Kan inte annat än säga att det är otroligt vackert!


Lördagen  23/ 10 -2010


Lördagen 23/10 --2010

Känner mig lite smått rastlös efter att ha varit hemma i 3 dagar eller idag är det den fjärde... Idag känner jag mig dock piggare, tack och lov.

Så nu försöker jag att ta tag i servetterna som ligger & väntar på mig. Det närmar sig användningen av dem snart och jag har inte ens hunnit med hälften, men jag tror att jag får göra det mesta i morgon så att jag förhoppningsvis klarar av en promenad i det vackra vädret!


Ny frissa

I morse ringde jag till Klippverkstan för att boka en tid och att turen på min sida, fick komma dit redan idag. Så det vara snabba ryck. Blev nöjd med frisyren och det känns fruktansvärt skönt att vara korthårig igen.






5 veckor & ingen beställning i sikte

Sitter och viker servetter för fullt!
Nu är det bara 65 orangea kvar och 160 svarta kvar, det tar sin lilla tid.

 
Den 14 september gjorde jag en beställning, beställde lite nya grejor som jag hade tänkt försöka att trycka på, men denna beställning har inte dykt upp under dessa 5 veckor som gått. 

Så i morse passade jag på att kontakta detta företag igen, för att höra hur det låg till. Människan som jag talade med påstod i alla fall att han slarvat bort beställningen, tror jag blir tokig! Lämnade beställningen ännu en gång, så nu får vi väll se om det kommer eller inte.

Sa även att jag börjar att bli väldigt fundersam, om det kommer att bli en repris på förra året när jag beställde och det aldrig dök upp trots att jag ringde ett flertal gånger. Och den gången var han då inte ärlig, han kom hela tiden med olika versioner hit & dit. Därför känner jag mig väldigt tveksam!

Känns väldigt tråkigt att man inte har hittat någon annan som har dessa grejor som jag är i behov av, det är väll därför jag gör ett försök i år igen!








Dagens bilder

Onsdagen den 20/10 -2010 klockan 08.45






Bilder

I går morse var jag bara tvungen att kliva ut på bron och fota. Himlen var så otroligt vacker, tyvärr syns det inte lika bra på bilderna!

'




Blev lite hemtrevlig ute i farstukvisten sedan vi plockade enris och ställde ut i fönstrerna.


Två dagar

Har haft ännu två dagar som varit ett par riktiga skitdagar, kroppen har inte velat vara med och den har verkligen gjort allt för att jag ska känna att jag lever. Och mitt tålamod har varit lika med noll, speciellt med när det gäller vissa på jobbet.

Men men det är väll bara till att bita ihop, snart är det förhoppningsvis över. Vågar inte riktigt hoppas på det förrän jag verkligen får se det med egne ögon!


Kanske

Det är nog inte lönt att kommentera denna dag. Tror jag går och lägger mig, drar täcket över huvudet och hoppas att man somnar & sover som en stock natten igenom.

Kanske känns bättre imorgon...


En liten tomtegubbe...

Yes, jag lyckades. Hade väll egentligen inte trott något annat eller rättare sagt så hade jag gett mig den på att jag skulle klara av det.



Kanske en blivande hobby? Försöker att hitta någon som jag tycker om och som jag kan sysselsätta mig med, vilket inte är det lättaste.

Men nu slår jag två flugur i en sväng, hade tänkt försöka att göra en hel del julklappar själv i år. Tycker att det är roligare att ge bort något man gjort själv, speciellt till de som redan har allt och man inte riktigt vet vad man ska ge.


Viktigt att det någorlunda rent!


Egentligen har väll inte denna helg varit så mycket bättre än förra helgen, än om det faktiskt känns bättre. Jag tror att det har känts bättre denna helg eftersom jag har tillåtit mig att ta tabletterna, så smärtan har inte ätit upp mig på samma vis.


  
Igår kom min kära svärmor hit och hjälpte mig att fixa här hemma så att vi fick lite finare och mysigare. Hon putsade fönster och hängde gardiner, sen var vi även upp i backen bakom huset och hämta ett gäng enkvistar som vi sällde ute i farstukvisten.

Efteråt kändes det genast mycket bättre!








Ännu en otäck hemresa!

 
Idag har det inte varit någon bra dag, det har varit krage, stödskena och vila som gällt. Skulle tro att dagens blås- & snöoväder har bidragit en del.

Men envis som man är så gav jag mig den på att jag skulle jobba, så det blev ett par tabletter när jag väl kom fram till jobbet. Men på vägen hem var det dock inte lika roligt.

Det högg plötsligt till, en fruktansvärd huvudvärk kom, synen blev alldeles suddig och höger arm slutade att fungera som den ska. Som tur var så hade jag en parkering strax framför mig när detta hände, så det var bara till att svänga in där och ringa min kära sambo som fick kom och hämta både mig & bilen.

Så nu har jag legat hos svärmor & vilat mig ett bra tag och synen har kommit tillbaks (tack och lov, ännu en gång). Värktabletterna har äntligen börjat verka, så nu känns det så bra som det kan bli med de förutsättningar som är.


  
Ni är guld värda, ni som ställer upp när det krisar.
 Tusen tack, det betyder väldigt mycket för mig!







Det var snabba ryck!

De ringde från Synsam idag och berätta att glasögonen var färdig, så mest troligtsvi blir det att jag hämtar dem i morgon. Ska bli kul med nya och framför allt skönt att få se bättre!


Avgiftning

  
Ännu en skit helgen har snart passerat, börjar bli lite less. Speciellt när man endast har krafter till att jobba, när man äntligen kommit hem och ska ägna sig åt fritiden så finns det inga krafter kvar.

  
Och inte blir det lättare utav att jag håller på att "avgifta" kroppen, har snart varit utan starkare tabletter i 2 veckor. Kändes som det verkligen var på tiden att göra något innan beroende blev ännu större!

Har insett att det aldrig kommer någon läglig period för att göra det, har försökt ett fler tal gånger detta halvår utan vidare resultat. Det har helt enkelt inte blivit så långa uppehåll, så jag bestämde mig för att nu jäklar måste de bli ett lite längre uppehåll.

Kan säga att det har varit långt i från lättsamt, men vem har sagt att livet ska vara enkelt. Det har det ju aldrig varit förut...

Känner mig som en tickande bomb, ju fler dagar som tillbringas med en fruktansvärd smärta och utan tabletter. Men samtidigt har det varit positivt på ett sätt, jag har helt enkelt inte drivit på mig själv alldeles för mycket och jag har inte haft samma tålamod & överseende med vissa saker. Detta har bland annat gjort så att jag bitit ifrån mer på jobbet och hör & häpna denna gång verka det ha tagit ganska bra! Men vi ska väll inte hoppas på för mycket, det är bättre att vänta och se om det verkligen blir som det sägs och att nuvarande beteende håller i sig hos vissa! Som sagt var det är ju inte första gången...







Skrämmande!

  
Denna arbetsvecka har på något vis gott relativt bra än fast den har varit rätt så lååång och smärtsam! Denna vecka har jag haft "semester" 3 av 4 arbetsdagar, ni som känner till bakgrunden kan nog lista ut vad jag menar med semester...

  
I torsdag kraschade en switch på vårat jobb, detta gjorde att vi inte kunde använda datorerna från torsdag kl 12 till strax före lunch på fredag. Det är sådana här gånger man inser hur beroende och sårbara samhället har blivit.

Strulade teknik kommer aldrig lägligt, själv hade jag en hel del akuta grejer att reda ut som jag tyvärr inte hann med denna vecka!

Jag tycker det känns rätt så skrämmande att så mycket är beroende av datorer & teknink numera! Det ställer till en hel del bekymmer om det slutar fungera när du ska handla och det går knappt att hämta ut receptbelagda mediciner från apoteket (recepten görs via dator numera), dessa två exempel är bara en liten del av alla bekymmer som blir när det inte fungerar.

Är det verkligen ett sådant här samhälle vi vill ha?








Som ett brev på posten!

Idag har det inte varit någon höjdardag, långt ifrån. Vaknade i natt av fruktansvärda smärtor i magen, provade med de mesta... Toaletten, medicin och mat men resultatet blev inge bättre.

  
Efter mycket velande hit & dit så beslutade jag mig för att bita ihop och åka iväg på jobbet, tänkte att det inte var så farligt... Bara den där ont-i-magen-känslan som jag haft ett bra tag över att gå till jobbet (kan liknas vid den när man blir mobbad & inte vill gå till skolan).

  
Men på vägen till jobbet hände det något, det kom som en blixt från klar himmel. Riktigt otäckt, men jag trodde att det skulle ge med sig!

  
Väl framme på jobbet tog jag det lugnt, tog mig en kopp kaffe och vilade ca 50 minuter. Kände dock att det inte riktigt ville ge med sig, så jag bestämde mig för att prata med chefen om att du ut lite komptimmar för att avsluta dagen tidigare än vanligt.

Klockan 12.00 släckte jag lyset, låste dörren och gick hem. Kroppen talar sitt eget språk det är bara att lyssna och försöka ge kroppen det den
vil ha.

  
Har haft en del samtal med chefen och försökt att varva ner & lyssna på kroppen, sedan jag upptäckte att jag har börjat tappat hår och haft ont i magen i ett flertal dagar. 

Så nu hoppas jag bara att jag upptäckte det så pass tidigt och att magen & håret inte tagit allt för mycket stryk & tänker j*klas länge!











Halloween

Nu har jag laddat upp för helloween...


Tack och lov kom då servetterna som jag hade tänkt till halloween, fick bara ut ett paket av två på Ica. Blir så less på allt strul med beställningarna, men som sagt det känns ganska skönt att de här anlände iaf. De mest akuta, om man säger så!

Det är ganska trevligt när man har beställt en massa servetter i olika färger, det blir som så färgrant på något vis. En lite "uppiffare" på kontoret.



Och här av vi ett tryck med pumpaklichéen.

Så nu är det bara tid och ork/krafter som ska komma, sen är det bara att sätta igång!


Nu!

26/9 -2010


29/9 -2010



Om jag inte minns helt fel så är båda bilderna tagna på mornarna före jag åkt iväg till jobbet.

Vi får se hur dagen utvecklas om jag orkar lägga upp lite fler bilder.


Egentligen hade...

Egentligen hade jag tänkt bjuda på lite bilder, det känns som att det var ett tag sedan sist! Men jag tror att det får bli en annan dag/kväll, orkar helt enkelt inte nu. Tror att jag ska ta och krypa ner i sängen istället.

Yes, nu är det nära om allt går vägen.
Ska bli fruktansvärt skönt, förhoppningsvis gör det så att jag för lite mer energi och ork över. 

  










Underbara ...

Egentligen hade jag funderat att gå på Torgny Melins på Olympia igår, men det sket sig. Var alldeles knäckt redan på morgonen och än värre efter jobbet.

Det kändes lite surt att det inte blev någon utgång, men det är ju inte allt för ovanligt nu mera. Det är tyvärr mer underligt om jag orkar med en utekväll! Ja, ja det kommer säkert fler gånger...

Hade hoppats på att jag skulle vara i någorlunda form idag men ické som nické, så vi får väll helt enkelt vänta och se vad helgen har att bjuda på. Har man tur kan man väll åtminstonde få något gjort!


Självdisciplin!

  

Vilken självdisciplin man får ha sådana här dagar...
Både natten mot igår (och morgonen), i natt och i morse har inte varit någon dans på rosor om man säger så, det gör att man verkligen inte vill åka till jobbet.

Men med hjälp av självdisciplin och ett par långa ramsor så sitter man på jobbet trots allt efter ett tag. Ibland tror jag att det kan vara nyttigt att ha både disciplinen och vara envis, men många gånger är det ren idioti. Det är inte bra för sitt eget bästa helt enkelt!

  
Men nu är det äntligen fredag och dax för sista rycket, så nu håller jag tummar & tår för att även fredagen går vägen och att man förhoppningsvis får vara lite piggare i morgon & på söndag! Så att man kan få bort lite här hemma, det finns hur mycket som helst som skulle ha blivit gjort men det har helt enkelt inte funnits några krafter kvar.  

Hoppas att ni får en trevlig fredag!






RSS 2.0