Det sket sig...

I dag blev det en tur till stan, min snälla svägerska var så snäll och skjussade mig till stan även denna onsdag. Dels hade jag och min kära sambo ett par ärenden att uträtta, men sen hade jag ett ärende till Office. Där jag skulle kolla på en stol som jag ska ha på jobbet.

Men givetvis hade jag den oturen att de precis hade sålt just den jag skulle titta på, så inte gick det att provsitta. Så nu får jag väll prata med arbetsterapeuten för att se hur vi ska gå vidare, om hon kanske pratar med deras återförsäljare så att jag får prova en innan jag bestämmer mig för vilken stol jag ska ha.

Som jag letat!

Har nu äntligen hittat dosetten som jag letat i över ett år! Den ser mer ut som en börs eller en kalender, se på bilderna nedan så vet ni vad jag talar om.








Kanske kan bespara ett par frågor...


20 november 2011

Det var ett tag sedan eller nja i alla fall 5 dagar sedan det snöat och Rabalder fick uppleva sin första snö. Tänkte bjuda på ett par bilder, bättre sent än aldrig liksom!




Rabalder bjöd på många goda skratt, han tyckte nog att det var både skrämmande, spännande och kul. Som han sprang och sladde runt...



Ja ni vet våran kamera hänger inte riktigt med i Rabalders tempo.




Första tiden/de första gångerna han var ut höll han sig bara framför bron.





Utryckning!





Har precis fått rycka ut och hämtat hem våran tonåring, som hakade på husse som skulle till min svärmor och basta. Eftersom husse inte tyckte att det var en lika bra idé som Rabalder så ringde han mig.

Blir alldeles full i skratt! Vet inte vad jag ska göra med honom i kväll, han är verkligen i sitt "essä". Kan lova att han är rätt så billig för tillfället också, både hos husse och matte...


FÖRBUNDET UNGA RÖRELSEHINDRADE

Igår fick jag välkomstbrevet från Förbundets unga rörelsehindrade, bestämde mig för ett tag sedan att jag skulle gå med. Upptäckte att jag kan nog ha en hel del nytta av det själv, samtidigt som jag tycker att det kan vara bra att visa sitt deltagande.

Tycker faktiskt att många av er också skulle kunna gå med, alla som är max 32 år oavsett om man har ett rörelsehinder eller inte kan bli medlemmar. Besök gärna deras hemsida, www.ungarorelsehindrade.se.

Är ni över 32 år kan jag tipsa er om, www.dhr.se.


Olycksfall

Här skrivs det inte mycket för tillfället, har inte känt mig på hugget. Har varit långt ifrån pigg den senaste tiden och haft nog med mig själv.

I torsdags föll jag på jobbet och lyckades slå i huvudet och ryggen, vilket gjort att jag haft/har fortfarande en fruktansvärd smärta i rygg & nacke. Som tur var så hade jag ett par snälla arbetskamrater som skjussade hem mig, samt att min kära syster var här hos mig medans min kära sambo var på kurs ner i Malmö.

Idag var det min första arbetsdag sedan olyckan, kan lova att det varit en tuff dag så nu känns det bra att jag är ledig två dagar innan nästa om gång. Är väldigt tacksam för att både Anny och Jimmy ställde upp som privat chaufförer idag, för att skjussa mig till och från jobbet. Annars hade jag aldrig tagit mig dit!

Skönt att vara tillbaks!

Då var första arbetsdagen på ett tag gjord, det har varit en tuff dag med mycket smärta och ben som inte riktigt velat som jag velat. Började dagen med att bli sen 40 minuter pga att jag hade problem att ta mig upp samt att klä på mig. Men efter många om och men så var jag på plats och fick äntligen träffa eleverna igen, vilket kändes helt underbart!


Vänner?!





Vissa dagar hade det varit väldigt skönt att ha någon, en god & nära vän som man hade kunnat vända sig till. Hade varit så skönt att ha någon som man verkligen kunde prata med om det som bekymrar, tynger och oror en! En god vän som hade kunnat tröstat och kramar om en när det känns svårt.



Ja vad säger man, tur att det finns djur. Hittar man rätt så är det nog den bästa vännen man kan ha!


RSS 2.0