Drömmer mig bort en sekund

Sitter här och drömmer mig bort medans jag lyssnar på matchen mellan Modo & Södertälje, men borde egentligen hålla mig när toaletten när detta illamåendet härjar inom mig.

Ni kan nog aldrig gissa vad jag längtar efter, när ni har tittat på bilderna :-)












När jag har de allra sämsta perioderna med värken och smärtan så saknar jag vännerna som jag fann under tiden hos Ryggis. Så skönt att varken behöva förklara eller säga hur det känns, ja ni vet säkert vad jag menar.






Akuten

I måndags på vägen till jobbet så högg det till i nacken & ryggen, strax efteråt fick jag en enorm huvudvärk, synbortfall och vänster armen domnade. Lyckades stanna bilen, sedan satt jag och väntade i ca 30 minuter innan synen blev så pass bra så att jag vågade åka vidare. Tänkte åka till jobbet, eftersom det var närmre dit än hem, ta ett par tabletter och vänta in "rätt tid" för att återvända hem igen.

Men medans jag satt i soffan under arbetsplatsträffen, blev det bara värre och värre. Till slut kunde jag inte stå emot tårarna, kändes riktigt pinsamt än fast de flesta hade gått och än fast de vet om hur besvärligt det kan vara ibland. Som tur var hade jag en mycket bra kollega vid min sida som erbjöd sig att skjussa mig hem.

Men efter en diskussion som fördes mellan kollegorna, blev det beslutat att ringa ambulansen för att åka in på akuten och få det hela dokumenterat. Fy bubblans, vilken färd! Vi har inte de bästa väggarna i Västernorrland, har jag konstaterat ännu en gång.

Väl inne på akuten blev det tagit några prover och tester. De hade inte en enda tanke på att ge någon smärtlindring när allt var kollat, det fick jag kräva själv eftersom jag knappt stog ut längre.

Slutet av det besöket blev fruktansvärt knepigt, hade definitivt kunnat bli bemött på ett bättre sätt. Tack och lov för att inte varenda människa där var som den sista sköterskan. Fick inte ens hjälp att få fram jackan, väskan & skorna som de hade tryggt in under sängen. Och det kan jag min sann säga, att det var inte det lättaste att få fram det!

Får hoppas att det kan leda till något än fast det känns ganska meningslöst. Det är väll trots allt som chefen säger, att det är bra om det dokumenteras för att de ska ta problemen på allvar.

Har fortfarande lika ont, så jag har varit hemma hela veckan. Har försökt att få tag i min läkare, men hon ska tydligen vara borta minst ett halvår. Så ärligt talat känns det rätt så tungt, vet helt enkelt inte vart jag ska vända mig eller vad jag ska ta mig till. Ibland verkar det inte behövas någonting för att det ska bli ett rent helvete.


Livstecken

Helgen har varit riktigt tung, trodde att denna dag skulle bli bättre. Men det har visat sig ännu en gång att det kan vända väldigt fort, ganska skrämmande!

Orkar inte skriva fler rader just nu, återkommer när jag känner mig piggare.


Tjolla hopp!

Natten som var, var rätt så besvärlig. Hade en sån fruktansvärd höft- & benvärk, till slut var jag min sann tvungen att väcka sambon så att han fick hämta ett par tabletter eftersom jag inte tog mig upp själv.

Det blir nog en lugn kväll, är rätt så knäckt. Har försökt att plugga lite, kanske blir det lite mer innan det blir sängen.

Trevlig helg, kära läsare!


Födelsedagar får man ta sig tid till!

Idag fyller sambons farmor år, så vi har betsämt att vi ska äta middag tillsammans ikväll. Känns egentligen inte ha tid, men jag har försökt att ligga i här under morgonen. Jag får helt enkelt ta mig tid, går ändå bättre när man vetat om det så att man är förberedd och planerat för det!

Fötterna känns tyvärr inte bättre, hade behövt en vilodag till. Trodde att knölarna skulle ge med sig, men ické som nické. Får väll helt enkelt vänta och se hur lång tid det tar denna gång.

Hoppas att ni får en bra dag!
Själv ska jag försöka att inte stressa ihjäl mig, har en hel del som ligger på.


Tror John Blund har varit på besök

Tror min sann att jag ska krypa ner i sängen, ögonen går i kors och illamåendet bara bubblar inombords. Kanske kan jag klara mig ifrån att kräkas om jag går och lägger mig.


Snö, snö, snö & ännu mera snö


En sån här fin dag har vi inte haft idag, här har det varit ca -17 grader mest hela dagen och snöat.

Började dagen med att kliva upp vid sex tiden och elda, men lyxade på och somnade om. Och vaknade inte förrän 10.15, kände mig lite smått stressad först men insåg till slut att det inte skulle vara någon mening med att åka in till Bredbyn med denna kropp. Så det fick bli ett telefonsamtal till Intrycket istället för ett besök.

Sen har jag mest bara försökt att vila fötterna, så att de förhoppningsvis ska vara bättre tills morgondagen. Har även hunnit med att repetera en hel del lagar och regler när det gäller studierna. Blir nog till att fortsätta efter maten, bästa att ligga i. Hellre ligga lite före än efter


"Tassar & Labbar"



I morgon är det dax för min lediga dag, eller ledig och ledig. Ska väll försöka hinna få så mycket som möjligt gjort  (när det gäller studierna), samt försöka hinna ta tag i något som borde gjorts för länge sen här hemma.

Även denna lediga dag känns som att den behövs lite extra, den är riktigt välkommen. Har fått en massa knölar på båda föttern, brukar få det lite titt som tätt. Men nu är det lite extremt och gör riktigt ont, det är rätt besvärligt att gå så det ska bli skönt i morgon när det vankas ledighet. Ska nog försöka att låta dem vila så mycket som möjligt.

Även tassarna är väldigt väldigt känsliga, känns inte alls bra. Behöver använda dem i studierna för att kunna anteckna och besvara uppgifter. Minsta lilla "snuddning" gör så inne bomben ont, så jag vet min sann inte riktigt vart jag ska ta vägen emellanåt.


Sista rycket



Nu äré sista rycket på jobbet innan min lediga dag, känns helt underbart. Hade dock hoppats på ett lite vänligare väder, men det är inte försent än. Lite varmare, så att kroppen blir lite mjukare och smidigare, så att vi kan ägna oss åt en motionsrunda utomhus i den friska luften.

Den som lever får se vad morgondagen har att erbjuda, nu har vi först och främst denna dag att ta oss igenom.


Köldgräns efterlyses!

Idag går det trögt för maskineriet, sitter här och önskar att man hade en köldgräns. Som innebar att man slapp åka till jobbet när det i alla fall är över 30 minus grader ute. Skulle passa mig perfekt idag!

Men eftersom det nu bara är önsketänkande så är det väll bästa att jobba idag också!


Tillbaks till dåtid, inte det roligaste...



Har unnat mig sovmorgon både lördag och söndag, samt tidiga kvällar hela helgen. Ärligt talat har det nog gjort susen, känner igen mig själv igen. Blev lite orolig tidigare i veckan... När det näst intill blev natt svart och hamnade i samma tankar och fick samma känslor som jag hade för ett antal år sedan. Jag kan lova att det är mycket som har hänt som jag egentligen inte vill tänka på, vill mest bara förtränga en del av historien. Men det är tyvärr uppenbart att det inte alltid går.

Det är nog bara att acceptera läget, inse att det alltid kommer att finnas kvar där bak i ryggsäcken. Måste nog tillåta mig själv att sörja vissa delar av livet, men inte vända det inåt och sluta mig som en mussla. Det är nog viktigt att tillåta sig det ett tag, dock inte förlänge bara!

Tycker att det egentligen är ganska fantastiskt att jag har tagit mig igenom allt som varit, än om det varit med nöd & näppe ibland... Så sitter jag faktiskt här framför datorn alldeles levande idag, samtidigt som jag blivit betydligt starkare med åren. Och hanterar vissa saker betydligt bättre, samt att jag har hittat ett sätt att leva med bagaget.


Tajt om tid

Igår kväll när det var helg från jobbet, var det bara hem och försöka hinna få inlämningsuppgiften som skulle vara inne igår klar. Som tur var insåg jag redan på torsdag att det skulle bli väldigt tajt, så jag kastade i väg ett maild och frågade om det gick bra att lämna in den idag och fick ända till den 15/2 på mig. Har hur som helst fått den klar idag, har precis skickat in den det känns riktigt skönt.

Så nu klurar jag på om jag ska låta hjärnan vila resten av kvällen för att sedan ta nya tag i morgon.


Jag undrar om gäddad är en fisk?

Sitter och klurar på om det verkligen är någon mening att jag försöker att göra inlämningsuppgiften färdig i kväll (ska vara inne idag egentligen), nej jag tror det blir att lyckas till det och göra en tidig kväll och sätta sig framför tv:n en stund.

Kontaktade läraren igår och frågade om det gick bra om jag skickar in inlämningsuppgiften under lördagen, eftersom det jäklats på jobbet i veckan har ingenting gått som planerat. Fick svar att det inte var några problem, bara den blir inlämnad senast den 15/2.

Så... Det får nog bli lite kvälls mys i soffan ikväll!


Ingen bra början på veckan!

Gårdagen blev inte alls som jag hade hoppats på, alltså bättre än måndagen. Med facit i hand blev det en dag som var sju resor värre.

Många jobbiga samtal (till slut fick jag rakt ont i magen så fort det ringde), efter ett inte allt för trevligt samtal så brast det för mig. Tårarna bara började forsa och länge höll det på, fick helt enkelt inte stopp på eländet.

Inte gjorde det saken bättre av att jag inte fått behålla maten, inte sovit ordentligt på ett par dagar och när det känns som att kroppen ska gå sönder av all smärta. Till slut går det inte längre, även jag har en gräns!

Så jag kan väll säga som så, att det känns fruktansvärt skönt att jag har min lediga dag idag, den behövdes verkligen. Synd bara att den inte kom någon dag tidigare, så hade gårdagens händelser inte behövt hända.


Håller tummarna!

För en bättre dag, än den som var igår. Det var mig tammé tusan en riktigt usel dag, mycket smärtor/värk, stressigt och den var fylld av en massa jäkulskap. Det var nog inte en enda grej som gick som det skulle. Gjorde ett par tabbar som ställde till en hel del extra arbete, men det är ju typiskt när man inte mår speciellt bra samtidigt som man har mycket att göra och hela tiden bli störd/avbryten.

Ny dag, nya tag!


Bilder


Först bjuder jag på en bild från igår kväll.

Här nedanför kommer ett gäng bilder, som jag passade på att ta när jag tog min promenade idag.



















Strulig och körigt på torpet

Denna vecka har det varit mycket, aningen för mycket. Det har strulat och jävlats i ett, både hemma och på jobbet. så det har inte varit så mycket dötid denna vecka, har nästan varit på tok för mycket.

Nu tror jag att jag måste slita mig från studierna ett tag för att ta mig en motionsrunda ute i solen, det kan väll inte skada? det borde väll snarare göra så att det går bättre att studera sen.


Skorna har anlänt!

I tisdags kom våra skor från jobi, som jag har längtat.


MBT-skorna
Trodde de skulle vara betydligt svårare att lära sig att gå i dem.



Ledigdag

Idag har jag min lediga dag, vilket verkligen behövs. Känner mig så otroligt trött och slut på, så idag började jag dagen med en sovmorgon.

Sen har det pluggats, tränats och duschats. Snart åker jag nog iväg en sväng till stan för att se om jag hittar några handtag till skåpen, innan vi förstört färgen med alla fingeravtryck.


RSS 2.0