Vad står på?



Slutprovet börjar närma sig i en rasade takt, medans krafterna och humöret sinar. Kan det vara smärtorna och den sömn som uteblir som sätter sina spår?

Med facit i hand hade jag absolut inte tagit på mig studierna, men vad gör man när man redan tagit tag i något? Nej, jag är då inte den som bara hade tänkt ge upp utan att försöka. Däremot får jag inte ta det för hårt om det inte går vägen, med de förutsättningar jag faktiskt haft. Då har det bara att ta nya tag igen, man kan helt enkelt inte fixa allt.



I morgon är det dags att åka till Umeå för Vårruset, känns inte speciellt lockande idag. Men jag får hoppas på att jag är piggare i morgon och att vädret är desto bättre!

En liten uppmuntran: Måste få berätta att jag fick ju en liten uppmuntran idag, som glädje mig mycket och det kommer väl till pass. Idag hade vi dragningen av motionslotteriet och jag var en av vinnarna, så det blev ett extra tillskott i kassan.


Skolavslutning

Igår var det skolavslutning på jobbet, kan inte riktigt fatta att vi är där ännu en gång. Tiden går alldeles för fort, skrämmande!

Hur som haver så var det en trevlig och rolig högtid som lockande till många skratt, samt några tårar när chefen höll sitt tal. Meningen i grunden var otroligt viktig men talet blev både roligt och lättsamt, vilken inlevelse. Tror inte att det var många som kunde hålla sig för skratt, själv skratta jag tills tårarna kom.

Efter själva avslutningen väntade en god middag och tårta i matsalen, innan de flesta av våra studerande åkte hem. De kommer att vara saknad, än om det ska bli lugn och skönt nu de första veckorna.


Sista rycket!


Har haft två riktigt tunga dagar igen, speciellt idag. Idag har jag känt mig riktigt konstig och kroppen bara lägger av titt som tätt, ganska obehagligt. Så idag vågade jag då verkligen inte sätta mig i bilen, så det är ju en himla tur att man har ett flertal änglar utan vingar som skjussar hem m.m.

I övrigt så är det väll fullt upp, dygnet har alldeles för få timmar för tillfället och inte gör det saken bättre när kroppen inte vill fungera i någon ordning. Är inne på sista rycket innan slutprovet på kursen administration, ska bli spännande att se om jag lyckas fixa det trots det som varit. Den som lever får se...

Vi är även inne på sista skolveckan för våra studerande, så det är en hel del med intyg, stipendium, motionslotteri, nycklar m.m. Så på torsdag är det dax för skolavslutning, håller tummar & tår för varmare väder så att man vågar ta på sig en kjol/klänning. Det känns både och, ganska skönt på ett vis. Men jag vet så väl att jag blir ganska less under sommaren, det blir så tyst och tomt utan eleverna.


Födelsdagspresenter

Har precis beställt min kära sambos present. Som jag har klurat för att komma på något... Men nu hoppas jag att han blir både glad och nöjd, åtminstonde för att han slapp ta tag i det själv! Passade även på att beställa en ganska likvärdig vara till mig själv, så nu får jag väll hoppas att han inte tänkt samma sak.


Bäst att ligga i!

Idag lyckade jag i alla fall ta mig på jobbet, men eftermiddagen hade jag nog mest hört hemma i sängen. Känns som att jag har allt annat än tid att vara hemma för tillfället.

Nästa vecka går ju maioriteten av våra studerande ut, så det är en hel del att göra. Och det börjar dra ihop sig för mitt slutprov i kursen Administration B, så det känns som att jag har en hel del att göra. Börja känna mig lite smått stressad!

På återseende...


Har inte så mycket att säga för tillfället!


Känns som att jag inte har så mycket att skriva om för tillfälligt, eftersom jag inte är så pigg. Det är värken och smärtorna som ställer till det en del, men annars är det helt okej.

Har varit hemma från jobbet 1 1/2 dag, idag hade jag dock min lediga dag så med den har jag nu varit hemma 2 1/2 dag. Det har varit tuffa dagar, men nu hoppas jag att jag kan ta mig till jobbet i morgon. Det kryper i kroppen, vill inte ligga hemma och vila... Vill göra något, t ex jobba.

Är verkligen glad för att jag har fått detta jobb, efter vissa omständigheter trivs jag ganska bra. Känns som att jag har hittat rätt!


Att man aldrig lär sig!

Nu längtar jag verkligen efter sol och värme! Idag har det varit långt ifrån någon vidare dag, blir mest förbannad på mig själv... Att man aldrig lär sig, liksom! Varför envisas med att kliva upp och åka iväg på jobbet när man har en sån här dag?! Det är ju ren idioti... Vilket jag tillslut var tvungen att inse, åkte hem och bäddade ner mig vid 12.


Egentligen en säng dag tror jag!




Idag har det varit en riktigt skitdag, det har värkt/smärtat som jag vet inte vad och sen har det väll inte gått direkt gått bra på jobbet heller.

Visade sig än en gång att man helst av allt ska spela in allt som sägs, diskutioner och allt som bestäms. Blev riktigt besviken idag, känner mig ganska lurad helt enkelt.

Man ska tammé tusan inte vara godtrogen och än mindre lita på någon, det är nog bland det dummaste man kan göra!


Njuter av värmen




Har mest njutit av värmen dessa dagar och passat på att vara ute så mycket jag bara kunnat, tycker dock inte om blåsvädret. Det gäller verkligen att ha kragen på när det blåser, idag har jag verkligen fått förbanna mig själv för att jag glömde ta på mig kragen när vi intog eftermiddags fikat ute i det fria.

Och imorgon är det en ledig dag står på schemat, hoppas på fint väder även i morgon men det sägs att det ska bli dåligt. Men hoppet är väll det sista som överger en? Ja, ja den som lever får se!


100 bort glömda

Ikväll kom jag på att jag hade glömt bort hundra servetter som ska vara klar i morgon, så det var bara till att ställa sig vid tryckeriet än om inte orken och andan fanns. Men tjurskallen har nu lyckats fixa 100 stycken tryckta servetter, blev riktigt nöjd. Tycker att de blev riktigt snygga, tyvärr kan jag inte vissa någon bild på dem ännu...


Sista rycket, det ha varit kämpigt!

Snart är arbetsveckan över, bara en dag kvar. Helgen är verkligen efterlängtad, känner mig så fruktansvärt trött och slut på. Ingen kraft/energi alls, men det har jag väll i och för sig inte haft de senaste veckorna... Eller rättare sagt månaderna, men nu känns det nästan som att man är på botten. Svårt att förklara, man måste nog ha upplevt det själv!

Har jag tur så blir det i alla fall en fin dag, kanske underlättar att åka till jobbet efter denna jobbiga natt. Tror dock att det få bli en tur till apoteket först och främst, så idag bestämmer jag mig för att börja senare än andra fredagar. Har ändå en hel del komp att ta ut och skulle den tiden behövas får jag väll jobba längre, det är inte värre än så!

Ha en trevlig dag!

 


Utslagen

Har haft en tuff helg och denna vecka har visat sig starta på samma vis, så här blir det varken studier eller några större uppdateringar på bloggen!

Men lev å må!


RSS 2.0