Däckat



Hade tänkt bjuda på några bilder först, men eftersom det gick så fruktansvärt segt så gav jag upp. Orkar helt enkelt inte med eländet.

Känner mig ganska knäckt har bara kommit hem och däckat den här veckan, orkar helt enkelt inte vara vaken!

Stugveckan del 3

Bjuder på några fler bilder från våran stugvecka, ser att det är en hel del bilder som tagits. Synd bara att det tar en sådan tid att lägga upp bilderna!


En kväll kom Anny för att kitta och måla ett av stugfönstrena, här håller Rabalder koll så att hon sköter sig.


En av kvällarnas efterrätter intas...




Sen blev det ost och kex, bara en massa go saker :-)


Grillad lax och pären i foliepaket.








Mäster kocken



Ja, ja det är vad jag tänkte bjuda på just nu. Vi får väll se om det dyker upp fler bilder...

Stugan del 2




Gamm husvagn fick agera torkskåp för arbetskläderna...






Mys framför brasan


Trött efter dagens arbete...


Och sen måste man ju tvätta sig när man ligger med fint folk...


Skönt med en egen säng...




Men ibland är det skönt när någon kliar på en också...

Stugveckan del 1

Vi hade planerat in en stug vecka även denna höst och den 9 septermber var det åter dax att flytta in i stugan igen. Tyvärr gick det väll inte riktigt som vi hade hoppats på, vi lyckades pricka in en av mina sämre perioder. Så jag var helt enkelt sjuk hela veckan, var mest liggandes. Men måste säga att det kändes ganska bra att vara i stugan ändå och bara försöka njuta så mycket av naturen som möjligt!

Tänkt börja visa er en del av bilderna som blev tagna, orkar dock inte visa er alla på engång. Så vi får ta de i olika omgångar.


Även lill killen fick haka på, han verka också trivas riktigt bra i stugan.


Denna kväll bjöds det bland annat på wookade kräftor.


Rabalder myser med sin vän.


Tony & Linnea på upptäcksfärd.


Vi passade även på att elda upp dasset en av de regniga kvällarna. Vi hade som sagt var inte tur med vädret heller, regn mest hela veckan.


Rabalder gillar

INTE att dricka ur sin egen vattenskål, han bruka vilja att vi vrider på vattekranen i tvättfatet så att han kan dricka direkt från den.




Det är det bästa vattnet man kan få, stillastående vatten vet ni väll att det kan vara orent!


Bjuder även på två bilder från när moster och syster var här, det är systerryster tillsammans med lill killen.




Det gick i "stöpe"

Mina semesterplaner gick inte alls som jag tänkt mig... Inte denna gången heller, har mer eller mindre legat en hel vecka. Har haft så fruktansvärt ont, samt att rörelseapparaten inte velat fungera som den ska riktigt. Det positiva är väll att man inte behöver jobba och träffa en massa människor när man mår så här.

Ja, ja nu hoppas jag iaf att det kan bli lite bättre snart. Jag hoppas på bättre väder snart, så kanske det kan göra saken bättre. Sen längtar jag helt enkelt till jobbet, jag blir mer eller mindre tokig av att ligga hemma. Det bara kryper i kroppen på mig!

Är iaf väldigt tacksam för att jag har fått ut en hel del hjälpmedel som har hjälpt mig väldigt mycket den senaste tiden. När jag träffade arbetsterapeuten sist så fick jag låna en inne- & en uterullator för att se om de kan hjälpa mig.

Och wow, måste säga att det varit helt underbart när jag haft det tuffare. Det är snarare det psykiska som jag får kämpa med när det gäller den biten, för inte ska väll en 26-åring gå med rullator!? Men vi får väll se hur det går, är ju bara i startgropen ännu. Ska träffa arbetsterapeuten nästa onsdag för att utvärdera hur hjälpmedlena har hjälpt mig eller om jag inte har haft någon nytta av dem.


Äntligen semester!

För ett tag sedan bestämde jag mig för att ta ut två dagars komptid, känner att jag verkligen behöver vara ledig. Ångrar mig lite smått att jag inte tog ut mer på engång, men är huvudet dumt får kroppen lida...

Har min första "semesterdag" idag och inte alls någé pigg, tror vädret kan vara en bidragande orsak. Känns lite surt att vara så är dålig när man väl tar ledigt, men om jag ska se det positivt så är det helt suveränt att inte behöva jobba när jag har det så här. Det är lätt hänt att man åker på jobbet än fast man egentligen inte borde/orkar.

Ja, ja... Jag hoppas på en bättre dag i morgon, får lyxa på med lite chokladpudding idag istället för att muntra upp mig själv.


Möte med arbetsterapeuten

Min arbetsterapeut är guld värd för mig!
Man kan verkligen säga hur man har det och hon förstår en, hon tar det inte som att man klagar, tror på en och oftast vet hon vad man pratar om. Även hon har mångårig erfarenhet av värk, det är nog därför hon förstår en så bra.


Har varken ork eller lust att berätta mer om det besöket just nu, måste försöka smälta en del först och främst. Sen får vi väll se om jag kommer ihåg och vill berätta längre fram, den som lever får se!

Lever...

Jag lever, men har inte så mycket krafter för tillfället. Har haft ett par riktigt tuffa dagar, så jag tror jag återkommer när det är bättre.

RSS 2.0