Läkarbesöket

Det är blandade känslor efter läkarbesöket. Känns inte riktigt som att vi kommit framåt, men skulle i alla fall få ta 33 prover nu på torsdag. Får väll vänta och se om det visar något och om jag får mer hjälp så att det känns som att vi kommer framåt.

Den här migränsprayen skulle jag tydligen inte använda, händer det samma sak (huvudvärk, suddig syn/syn bortfall och tillfällig "halvsides förlamning") igen och oftare så tyckte han att vi skulle ta en ny magnetröntgen istället.

Skulle trappa ner med tabletten som jag inte tycker fungerar, fick ingen annan att prova för att testa om signalerna till hjärna går att lura. Däremot skrev han ut ännu mer av de starkaste (trots att han skrev ut dem i fredags) och alvedon, känns lite skrämmande. Tur man inte är självmordsbenägen.

Visst är det bra att de skriver ut tabletter om man verkligen behöver dem, men nu frågade jag faktiskt efter om vi kunde se om vi kunde hitta en annan medicin som inte är lika stark & beroendeframkallande som den jag har. Tycker det är bättre att prova andra alternativ före man väljer min nuvarande tablett, speciellt eftersom jag är så pass ung!

För ung?!
Fick även höra varför jag inte fått komma till någon som är specialist på mediciner, jag är för ung för smärtstillande. Har ni hört något så dumt?

Visst är jag ung, men det har visat sig efter dessa år att jag inte klarar mig utan smärtlindring. Det borde väll snarare vara viktigare att få träffa en specialist när man är ung, så att man kanske får rätt behandling/mediciner!

För ung för smärtstillande, vad gör de när de skriver ut de här starkare åt mig gång på gång?! Det är väll också smärtstillande. Nej, jag får inte detta att gå ihop.

Får nog vänta på provsvaren innan jag kan komma fram till om denna läkare kan hjälpa mig vidare!


Kommentarer
Postat av: Martin The Edge

Sv: Idag var det på gränsen - var riktigt trött i ögat framförallt sista timmen idag. Blev givetvis att dagens möte drog ut drygt två timmar över utsatt tid.



Får verkligen hoppas att alla prover du ska ta kan hjälpa dig framåt.



Ha en riktigt trevlig kväll

2011-01-11 @ 21:52:08
URL: http://edgeman.blogg.se/
Postat av: Katja

Godmorgon :o)

Vad är det för smärtstillande du har nu!? Det var inte lite prover du ska ta :o/ Hur mår du egentligen!?

Det är ett projekt för att lära känna sig själv o sina begränsningar typ o hitta det "perfekt" jobbet hihi!

Kramar i mängder!

2011-01-12 @ 09:18:09
URL: http://smultronduvan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0